Convocatòria Open Panoràmic 2024, tancada!

© Imatge de cartell: Jordi V. Pou
© Disseny del cartell: Manera Estudi

Fins al 30 de maig hem tingut oberta la convocatòria “Open Panoràmic 2024” destinada a creadors nacionals que treballen amb l’audiovisual en una àmplia varietat de formats; des de la fotografia, passant pel vídeo, l’animació, o fusionant una hibridació de llenguatges. Aquesta convocatòria s’articula com un punt de trobada a partir del qual es genera una xarxa d’interaccions entre creadors, programadors i públic.

L’espai relacional de Panoràmic permet als creadors, seleccionats per l’equip del festival, mostrar el seu treball en la selecció oficial. Així també, el festival convida diversos agents internacionals del món de l’art (comissaris, galeristes, directors de centres artístics o tècnics d’arts visuals d’institucions públiques o privades) que intercanviïn opinions amb l’objectiu de promoure i divulgar, si és el cas, les creacions audiovisuals d’aquests artistes a través de les seves xarxes o institucions.

Enguany i sota la temàtica del festival “Extrems. Temps de polarització” hem rebut més de 50 propostes, i a finals d’aquest mes de juny tenim estimat poder comunicar quines són les vuit propostes finalistes que seran exhibides a La Capella de Barcelona sota la mirada atenta del jurat i el públic assistent. A més a més, els projectes finalistes s’exhibiran durant les dates del festival amb la voluntat de difondre’ls.

Aquesta edició de l’Open Panoràmic està coordinada per Houari Bouchenak i Xavier de Luca de l’Associació Jiser.