Projeccions

Por la cara: Diálogo visual sobre el rostro.

Projecció de Hilomental & Higo Mental

La Capella
Carrer de l’Hospital, 56, 08001 Barcelona

26 d’octubre
19:00 (després del visionat de l’Open Panoràmic)

Projecció (90 min)

Sessió de diàleg amb vídeos entre Hilomental i Higo Mental. Utilitzant com a unitats de llenguatge registres de vídeo extrets de l’arxiu internet, aquest format s’allunya de la conferència i cerca ser, alhora, un espai de reflexió i d’entreteniment. En el visionat col·lectiu, serà l’alternança de materials la que tractarà de crear una narrativa crítica entorn del rostre.

Al llarg de la sessió es tocaran temes com la identitat, els miralls, el narcisisme, l’autoficció, el públic i la identificació amb un altre, el retrat robot, els arxius policials i les identificacions per perfil racial, o la zoomificación i les videotrucades, etc.

Hilo Mental

Higo Mental (Ricardo Pérez-Hita y Marta Sesé) és un projecte d’interpretació de material audiovisual usurpat d’internet actiu des de 2014. Amb aquest busquen generar un espai col·lectiu on posar sobre la taula produccions audiovisuals per a reactivar-les i debatre-les entre totes.

Hilomental, “Sesiones videológicas” és un projecte de Félix Pérez-Hita i Arturo Bastón que neix de la necessitat d’aprendre a entendre, classificar, ordenar i interpretar la gran quantitat de producció audiovisual que existeix en el món emmagatzemada dins de youtube, dailymotion, vimeo i altres plataformes similars.